Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα ακόμη εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα "Gastronomy Masterclass Ψαριού με τον Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη ΕΛΟΠΥ - Fish From Greece Cooking Academy.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα την παρασκευή μίας σειράς συνταγών με πρωταγωνιστές τα ελληνικά ψάρια Fish from Greece, από έναν expert του χώρου.
Εισηγητής: Σωτήρης Ευαγγέλου, Executive Chef Makedonia Palace
ΤΡΙΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 15:00
8ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης