Έναρξη: 29.03.2022
Λήξη:29.03.2022
Ο τομέας Γαστρονομίας διοργανώνει ένα ενδιαφέρον σεμινάριο γύρω από τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.
Ο βιολόγος κ. Δημήτρης Παπαμαργαρίτης θα αναλύσει την έννοια των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων και θα αναφερθεί στο νομικό και κανονιστικό καθεστώς των τροφίμων αυτών, που ποικίλει από χώρα σε χώρα.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοζαχαροπλαστικής, Οινολογίας, Μελισσοκομίας και Τεχνολογίας Τροφίμων θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν όλες τις απορίες τους σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων αυτών, τις μεθόδους έρευνας για την παραγωγή τους, αλλά και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Διατροφή και συμπληρώματα: Η ισορροπία της υγείας
-
360 Barber Seminar: It's a man's world
-
360 Seminar: Το πολυφαινολικό ελαιόλαδο & οι υγιειοπροστατευτικές του ιδιότητες
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προίόντα Agrino στη Θεσσαλονίκη
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προϊόντα Agrino στην Αθήνα