Έναρξη: 29.03.2022
Λήξη:29.03.2022
Ο τομέας Γαστρονομίας διοργανώνει ένα ενδιαφέρον σεμινάριο γύρω από τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα.
Ο βιολόγος κ. Δημήτρης Παπαμαργαρίτης θα αναλύσει την έννοια των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων και θα αναφερθεί στο νομικό και κανονιστικό καθεστώς των τροφίμων αυτών, που ποικίλει από χώρα σε χώρα.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοζαχαροπλαστικής, Οινολογίας, Μελισσοκομίας και Τεχνολογίας Τροφίμων θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν όλες τις απορίες τους σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων αυτών, τις μεθόδους έρευνας για την παραγωγή τους, αλλά και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.