
Ο τομέας Τουριστικών Επαγγελμάτων της ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας διοργανώνει σεμινάριο γευσιγνωσίας με θέμα "Γευσιγνωσία ελληνικού αμπελώνα".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Ξενοδοχειακών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ελληνικές ποικιλίες κρασιού, να δοκιμάσουν τις διαφορετικές γεύσεις και να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις γύρω από τις ετικέττες και τα χαρακτηριστικά τους.
Εισηγητής: Κωνσταντίνος Πλούμης, Γεωπόνος, Οινολόγος, Οινοποιός, Ζυθοοποιός
ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2025 | 11:30
ΑΙΘΟΥΣΑ 33β | ΔΕΛΤΑ 360 Πατρας