
Ο τομέας Γαστρονομίας της Ανώτερης Σχολής ΔΕΛΤΑ 360 διοργανώνει σειρά σεμιναρίων με θέμα "Olive Oil Unveiled: ανακαλύπτοντας το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Terra Creta", στο πλαίσιο της εκπαιδευτική συνεργασίας με τη γνωστή εταιρία.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόδο, να γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά του και να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη μιας διατροφής που περιλαμβάνει ελαιόλαδο. Το σεμινάριο περιλαμβάνει γευσιγνωσία, αλλά και food pairing, προσφέροντας μια βιωματική εμπειρία στους σπουδαστές.
Εισηγητής: Εμμανουήλ Καρπαδάκης
Αναλυτικά οι ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής:
- ΑΘΗΝΑ, Σταδίου 26: ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ, 11:00
- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΡΙΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 13:00
- ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 13:00
- ΠΑΤΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 12:00
- ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΤΡΙΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 11:00
- ΧΑΝΙΑ: ΠΕΜΠΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 12:00
- ΒΟΛΟΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 12:00