Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Προφίλ καταστημάτων και διαχείριση κρίσεων".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, οι οποίοι θα ενημερωθούν για την επιχειρηματική σκοπιά μιας εταιρίας εστίασης και θα λύσουν απορίες επί του θέματος.
Εισηγητής: Στεργίου Σπύρος, Επιχειρηματίας Εστίασης, τέως Πρόεδρος Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α.
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 11:00
ΑΙΘΟΥΣΑ 12Β| ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας