Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Προφίλ καταστημάτων και διαχείριση κρίσεων".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, οι οποίοι θα ενημερωθούν για την επιχειρηματική σκοπιά μιας εταιρίας εστίασης και θα λύσουν απορίες επί του θέματος.
Εισηγητής: Στεργίου Σπύρος, Επιχειρηματίας Εστίασης, τέως Πρόεδρος Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α.
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 11:00
ΑΙΘΟΥΣΑ 12Β| ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Εισαγωγή στη γεωργία ακριβείας από την Agrotech
-
360 Seminar: Precision & Free Hand Techniques
-
Έρχονται τα Accelerate Your Career!
-
Ημέρες Καριέρας & Accelerate Your Career τομέων Γαστρονομίας & Τουρισμού!
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Βόλος