Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.
Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διάρκεια:
20 ακαδημαϊκες ώρεςΝοέμβριος '24!
Ένα ταχύρρυθμο workshop εξειδίκευσης, από τον κορυφαίο στο είδος του chef Ευθύμη Τσακίρη, που περιλαμβάνει μία σειρά από τις πιο επιτυχημένες συνταγές για το καλύτερο BRUNCH που έχετε ποτέ δοκιμάσει!
Οι θεματικές ενότητες καλύπτουν, μέσα από πληθώρα εξειδικευμένων και παραδοσιακών τεχνικών, ένα ολοκληρωμένο, επαγγελματικό και άκρως ανταγωνιστικό menu. Σκοπός του σεμινάριού είναι η εξειδίκευση των σπουδαστών σε νέες και κλασικές συνταγές και τεχνικές για αλμυρά και γλυκά εδέσματα, bowls και smoothies αλλά και τον βασιλιά του Brunch, το αυγό.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν:
ΕΝΟΤΗΤΑ 1:ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΥΓΑ
TEXNIKEΣ
-ENGLISH MUFFINS
-HOLLANDAISE SAUSE ME 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
-ΑΒΓΑ ΠΟΣΕ ΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
-ΜΟΡΝΕ SAUSE
-ABΓΑ ΠΟΣΕ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
-SCRAMBLE
-FLUFFLY ΔΙΟΓΚΩΣΗ
-ΑΒΓΑ ''O PLAN''
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
EGGS BENEDICT, EGGS FLORENTINE, FLUFFLY OMELETTE, SHAKSHUKA, SCRAMBLED EGGS, CROQUE MADAME, CROQUE MESIE, ΦΟΡΜΑ BRIOCHE
ΕΝΟΤΗΤΑ 2: 'ΓΛΥΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ'
TEXNIKEΣ
-ΝΑΜΕΛΑΚΑ
-CRUMBLE
-PRALINA
-KONFI
- JAPANESE FLUFFIEST PANCAKE
-CREM ANGLAIS ΣΤΟ THERMOMIX
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΖΥΜΗ PANCAKE, RED VELVET ΑΠΟΔΟΜΗΜΕΝΟ, ΚΡΕΠ ΣΟΥΖΕΤ, FRENCH TOAST/ME CREM ANGLAIS, PANCAKE ΜΕ ΚΟΝΦΙ ΑΝΑΝΑ / ΝΑΜΕΛΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ/ CRUMBLE, PANCAKE ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΑΛΙΝΑ/ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, JAPANESE PANCAKE/MAPLE SYRUP
ΕΝΟΤΗΤΑ 3: ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
-BUTTERMILK ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
-ΦΟΚΑΤΣΙΑ
-ΠΑΝΙΝΙ ΨΩΜΙ
-ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
-ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΡΟΥΣΤΙΚ
-ΠΙΚΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
-ΚΟΝΦΙ ΣΚΟΡΔΟ
-CHEDDAR SAUSE
-SUNNY SIDE UP EGGS
-CRISPY BACON
-PANKO ΘΥΜΑΡΙ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
BURGER ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΦΑΚΗΣ/ΚΕΤΣΑΠ ΠΑΤΖΑΡΙ/ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ/ΠΙΚΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ/ΡΟΚΑ, ''CLUB'' ME ΨΩΜΙ PANINI/BUTTERMILK ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ/ΚΟΡΣΛΟΟΥ/ROKA, PREMIUM AΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ME ΦΟΚΑΤΣΙΑ/ΠΑΣΤΡΑΜΙ/COTTO, PANCAKE CHEDDAR SAUSE/SUNNY SIDE UP EGGS/CRISPY BACON, BURRITO /ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ/ΟΜΕΛΕΤΑ/ΚΡΕΜΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 4: ''BOWL / SMOTHIES''
TΕΧΝΙΚΕΣ
-ΓΚΡΑΝΟΛΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
-ΑΦΡΟ ΜΗΛΟΥ /SIFON
-ΑΥΓΟ MOLLET
-ΠΟΡΙΤΖ
-ACAI
-VEGGIE PARMESAN
-ΜΟΥΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
-SOUS VIDE ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
-ΑSIAN DRESSING
-KALE CHIPS
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ACAI / ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΛΥΚΟΥ, ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ, ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ/ΓΚΡΑΝΟΛΑ/ΜΕΛΙ Η ΣΦΕΝΔΑΜΟ/ΚΑΡΥΔΙ, ΚΙΝΟΑ SALAD/ ASIAN DRESSING/ΓΑΡΙΔΕΣ/ΑΒΟΚΑΝΤΟ/ΑΦΡΟ ΜΗΛΟΥ, ΠΟΡΙΤΖ/ ΚΑLE ΤΗΓΑΝΗΤΟ/ΑΥΓΟ MOLLET /ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΩΤΕ/CHEDDAR, ΡΥΖΙ BOLW/ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ SOYS VIDE/ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ SIMEJI/ENTAMAME/NTOMATINIA /KALE CHIPS/VEGGIE PARMESAN
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και αποφοίτους Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να εξειδικευτούν στην τέχνη του Brunch, αποκτώντας επιπλέον γνώσεις & εχέγγυα στο βιογραφικό τους, αλλά & σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να διδαχτούν σε ένα ταχύρρυθμο hands – on workshop τα μυστικά του πετυχημένου brunch.