Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.
Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διάρκεια:
20 ακαδημαϊκές ώρεςΙανουάριος '25!
Ένα ταχύρρυθμο workshop εξειδίκευσης στο STREET FOOD, από τον κορυφαίο στο είδος του chef Κωνσταντίνος Τρώντσιος, που καλύπτει τεχνικές & γνώσεις ενός ολοκληρωμένου menu άνω των 50 συνταγών & τεχνικών.
Σκοπός του σεμινάριού είναι η εξειδίκευση των σπουδαστών σε νέες & κλασικές τεχνικές της street food κουζίνας, αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις σε συνταγές με κρέας & θαλασσινά, γλυκά αλλά vegan επιλογές μέσα σε ένα 100% διαδραστικό workshop.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΚΡΕΑΤΑ
ΧΟΙΡΙΝΟ ‘ΠΑΣΤΟ’ ΑΡΓΗΣ ΕΜΨΗΣΗΣ / ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΕΣΠΡΕΣΟ-ΜΕΛΑΣΑ-ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ-ΨΗΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΛΕΥΚΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ / ΑΛΑΤΙ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ-ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ-ΘΥΜΑΡΙ / MAC N CHEESE / ΨΩΜΑΚΙ BRIOCHE
ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ / ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ-ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ-MUSCOVADO-ΚΑΝΕΛΑ-SOYA / ΠΙΚΛΑ ΣΕΛΕΡΙ / SALSA VERDE / ΒΑΟ ΒUNS
‘ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ’ / ΚΡΕΜΑ ΤΡΟΥΦΑ-ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ / ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ / ΠΙΚΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ-ΠΙΠΕΡΙΕΣ-ΣΙΝΑΠΙ / ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΑ ΖΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ‘ΞΕΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ’ ΣΕ ΚΕΦΙΡ / ΣΟΥΣΑΜΙ ΣΑΛΤΣΑ / MINI ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ-ΕΛΙΕΣ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ / LAVA BUNS
ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ & ΨΑΡΙΑ
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ PANKO / ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΨΗΜΕΝΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ / GELLY PEPPER SAUCE / ΜΙΝΙ ΣΑΛΑΤΑ ΞΙΝΟΜΗΛΟ-ΚΑΡΟΤΟ-ΡΕΠΑΝΑΚΙ-ΛΑΧΑΝΟ-ΚΡΕΜΜΥΔΙ-ΣΟΥΜΑΚ / ΨΩΜΑΚΙ ΖΥΜΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ-ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
CORN DOG ΛΑΒΡΑΚΙ / SALSA ΨΗΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ / ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΡΥ-ΜΕΛΙ-ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ / SKIN CHIPS / ΨΩΜΑΚΙ HOT DOG
ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ / ΤΣΟΡΙΘΟ / ΚΑΠΟΝΑΤΑ / ΛΕΥΚΗ BBQ / BAHN MI
ΤΑΡΤΑΡ ΤΟΝΟΥ / ΕΣΑΛΟΤ-ΡΕΠΑΝΑΚΙ-ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ-ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ-ΜΕΝΤΑ-ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ / ΠΕΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΗ & ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ / BABY ΡΟΚΑ / ΦΟΚΑΤΣΙΑ
ΕΝΟΤΗΤΑ 3: VEGAN
ΠΑΣΤΡΑΜΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙ / PATE ΚΑΡΥΔΙ / ΚΑΡΟΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ / ΤΥΡΙ ΚΑΣΙΟΥΣ / ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ / CLUB SANDWICH
ΚΡΕΜΜΥΔΙ PAKORA / CHUTNEY ΤΑΜΑΡΙΝΘΟ / ΦΙΛΕΤΟ ΣΕΛΗΝΟΡΙΖΑ AROSE ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΥΔΑ / ΛΑΓΑΝΑ
SPICY ΡΕΒΥΘΙ / MANGO / JASMINE / ΣΙΡΟΠΙ ΜΙΡΙΝ / ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ / EDAMAME / ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ / ΤΑΧΙΝΙ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ / POKE BALL
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ VEGAN / ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΧΑΡΟΥΠΟΜΕΛΟ / ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΡΑΓΟΥ / ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ / RUGBRAUD
ENOTHTA 4: ΓΛΥΚΑ
CANNOLI / CREMEUX ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΠΙΠΕΡΙ ΣΕΤΣΟΥΑΝ / ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ / ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΡΥΖΟΦΥΛΛΟ / ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ \ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΝΕΛΑ
ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΠΑΓΩΤΟ / ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ / CRUMBLE ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
VEGAN ΠΑΒΛΟΒΑ
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και αποφοίτους Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να εξειδικευτούν στην τέχνη του STREET FOOD, αλλά & σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να διδαχτούν μέσα σε ένα ταχύρρυθμο workshop τα μυστικά του επαγγελματικού street food.