Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.
Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διάρκεια:
20 ακαδημαϊκές ώρεςΝοέμβριος '24!
Ένα ταχύρρυθμο workshop εξειδίκευσης στην παρασκευή sushi, από τον κορυφαίο στο είδος του chef Βασίλη Βουτουρλή, που καλύπτει τεχνικές και γνώσεις δημιουργίας των πιο δημοφιλών εδεσμάτων.
Σκοπός του σεμινάριού είναι η εξειδίκευση των καταρτιζομένων σε νέες και κλασικές τεχνικές, στην ολοκληρωμένη γνωριμία τους με την ιαπωνική γαστρονομία & στην απόκτηση εξειδίκευσης σε πετυχημένες τεχνικές.
Τα μαθήματα διεξάγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με την τεχνογνωσία της 1ης Σχολής Γαστρονομίας στην Ελλάδα!
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 1
Introduction to presenters and the history of sushi.
Hygiene of sushi preparation.
Japanese knives and their care.
The preparation of rice.
ΕΝΟΤΗΤΑ 2
Nigiri
Fish (cleaning, cutting and fillet), shrimps, scallops and vegetables.
Making nigiri with the above (fusion).
ΕΝΟΤΗΤΑ 3
Hoshomake rolls.
Different types of rolls: temaki, california, inside out and more.
ΕΝΟΤΗΤΑ 4
Sashimi.
Tempura and tempura rolls.
Plate setting, decoration.
Wasabi.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και αποφοίτους Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής που θέλουν να εξειδικευτούν στο SUSHI, αποκτώντας επιπλέον γνώσεις & εχέγγυα στο βιογραφικό τους, αλλά & σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να διδαχτούν σε ένα ταχύρρυθμο workshop τα μυστικά του επαγγελματικού sushi.