Την μοναδική ευκαιρία είχαν να επισκεφθούν το επιστημονικό εργαστήριο τροφίμων “FOODLAB” οι σπουδαστές Τυροκομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης!
Στο άρτια εξοπλισμένο επιστημονικό εργαστήριο πραγματοποιούνται εργαστηριακές αναλύσεις σε τρόφιμα, νερά και ζωοτροφές με εφαρμογή των κανόνων GMP και HACCP.
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά όλους τους εργαστηριακούς χώρους, επιπλέον με την καθοδήγηση του επιστημονικά καταρτισμένου προσωπικού διεξήχθη μικροβιολογική ανάλυση σε δείγματα γάλακτος καθώς και ανάλυση της διαθρεπτικής ανάλυσης του γάλακτος από τους ίδιους τους σπουδαστές.
Το ενδιαφέρον των σπουδαστών παρέμεινε αμείωτο καθώς απαντήθηκαν όλες οι απορίες που τους δημιουργήθηκαν.