Την μοναδική ευκαιρία είχαν να επισκεφθούν το επιστημονικό εργαστήριο τροφίμων “FOODLAB” οι σπουδαστές Τυροκομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης!
Στο άρτια εξοπλισμένο επιστημονικό εργαστήριο πραγματοποιούνται εργαστηριακές αναλύσεις σε τρόφιμα, νερά και ζωοτροφές με εφαρμογή των κανόνων GMP και HACCP.
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά όλους τους εργαστηριακούς χώρους, επιπλέον με την καθοδήγηση του επιστημονικά καταρτισμένου προσωπικού διεξήχθη μικροβιολογική ανάλυση σε δείγματα γάλακτος καθώς και ανάλυση της διαθρεπτικής ανάλυσης του γάλακτος από τους ίδιους τους σπουδαστές.
Το ενδιαφέρον των σπουδαστών παρέμεινε αμείωτο καθώς απαντήθηκαν όλες οι απορίες που τους δημιουργήθηκαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Διατροφή και συμπληρώματα: Η ισορροπία της υγείας
-
360 Barber Seminar: It's a man's world
-
360 Seminar: Το πολυφαινολικό ελαιόλαδο & οι υγιειοπροστατευτικές του ιδιότητες
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προίόντα Agrino στη Θεσσαλονίκη
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προϊόντα Agrino στην Αθήνα