Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Μια εξαιρετική εκδήλωση διοργάνωσε ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας με την συμμετοχή των σπουδαστών Φωτογραφίας.
Οι μελλοντικοί μας chef, φόρεσαν τη γιορτινή τους διάθεση και προετοίμασαν, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους, ένα εκλεπτυσμένο, πλούσιο και πολύ φαντασμαγορικό μενού Χριστουγέννων, που αποτελεί μοναδική πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε συνδυασμό πάντα με την άψογη φωτογράφηση όλης της διαδικασίας.
Η συγκεκριμένη φωτογράφηση και παρουσίαση έγινε για την έκδοση του μοναδικού περιοδικού γαστρονομίας στην δυτική Ελλάδα Εύδειπνος, το οποίο θα κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα με τις δημιουργίες των σπουδαστών κι τις προτάσεις για το φετινό γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων.
Αρωγοί στην όμορφη αυτή προσπάθεια των σπουδαστών ήταν από την πρώτη στιγμή οι εκπαιδευτές, οι οποίοι έδειξαν στους σπουδαστές πως μπορούν να καταφέρουν τα πάντα αρκεί να ξεκινήσουν αυτό που αγαπάνε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: 25 Ημέρες για τα Χριστούγεννα στον παιδικό σταθμό
-
360 Seminar: Απ' τη γέννηση της ηλεκτρονικής μουσικής στο ατέρμονο fusion του σήμερα
-
360 Seminar: Εθελοντισμός, Καταστροφές, Διάσωση
-
360 Seminar: Δημιουργία μουσικού εκπαιδευτικού βίντεο με την τεχνική stop motion
-
360 Seminar: Μαθησιακές δυσκολίες - Πρώιμη ανίχνευση - Τεχνικές παρέμβασης