Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Μια εξαιρετική εκδήλωση διοργάνωσε ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας με την συμμετοχή των σπουδαστών Φωτογραφίας.
Οι μελλοντικοί μας chef, φόρεσαν τη γιορτινή τους διάθεση και προετοίμασαν, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους, ένα εκλεπτυσμένο, πλούσιο και πολύ φαντασμαγορικό μενού Χριστουγέννων, που αποτελεί μοναδική πρόταση για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε συνδυασμό πάντα με την άψογη φωτογράφηση όλης της διαδικασίας.
Η συγκεκριμένη φωτογράφηση και παρουσίαση έγινε για την έκδοση του μοναδικού περιοδικού γαστρονομίας στην δυτική Ελλάδα Εύδειπνος, το οποίο θα κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα με τις δημιουργίες των σπουδαστών κι τις προτάσεις για το φετινό γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων.
Αρωγοί στην όμορφη αυτή προσπάθεια των σπουδαστών ήταν από την πρώτη στιγμή οι εκπαιδευτές, οι οποίοι έδειξαν στους σπουδαστές πως μπορούν να καταφέρουν τα πάντα αρκεί να ξεκινήσουν αυτό που αγαπάνε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Μουσική βιομηχανία & πνευματικά δικαιώματα
-
360 Seminar: Η σημασία των μεγάλων δεδομένων στη σύγχρονη εποχή
-
360 Seminar: Οδηγίες HACCP & ΕΦΕΤ. Μεθοδολογία καθαρισμού, απολύμανσης & σεμινάριο ασφαλούς χρήσης χημικών
-
Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις της Ευχούπολης Ξάνθης!
-
360 Seminar: Ο βασιλιάς των ασκήσεων: Τεχνική squat