white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Food & Beverage Management

Food & Beverage Management

#ΒρισκειςΔουλεια
Βεβαίωση Παρακολούθησης

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.

Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα TQ, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διάρκεια:

120 ακαδημαϊκές ώρες / εξ αποστάσεως / κάθε Δευτέρα-Τετάρτη 17:00-21:05 & on demand
Έναρξη:

Νοέμβριος '24!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Κλείστε επίσκεψη

Η θέση του F&B Manager αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες και απαραίτητες θέσεις σε οποιαδήποτε Ξενοδοχειακή & Επισιτιστική Επιχείρηση σήμερα. Ο F&B Manager οφείλει να αξιολογεί και να προγραμματίζει την διαχείριση προϋπολογισμών και κοστολογήσεων, όπως επίσης να έχει γνώση των παραγωγικών διαδικασιών. Η κοστολόγηση και ο σχεδιασμός του menu, καθώς και η τελική προώθηση του στον πελάτη, είναι κάποια από τα βασικά καθήκοντα του F&B Manager σε μια επισιτιστική επιχείρηση.

Στόχος μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου να αποκτηθεί η καλύτερη εικόνα για την λειτουργία του πιο νευρολογικού τμήματος ενός ξενοδοχείου, αλλά και να αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις για την επιτυχημένη λειτουργία μιας Ξενοδοχειακής ή Επισιτιστικής επιχείρησης.



big_circle

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Διδακτικές Ενότητες

  • Αντικείμενο και ο ρόλος του F&B Department σε μια ξενοδοχειακή μονάδα και ευρύτερα

  • Έννοια και ορισμός του Τουρισμού

  • Εισαγωγή στην διοίκηση των επισιτιστικών τμημάτων και επιχειρήσεων

  • Λειτουργίες διοίκησης επισιτιστικών τμημάτων

  • Ο ρόλος του διευθυντή των επισιτιστικών τμημάτων

  • Προσωπικό επισιτιστικών τμημάτων

  • Δομή επισιτιστικών τμημάτων - κουζίνα

  • Δομή επισιτιστικών τμημάτων - service

  • Δομή επισιτιστικών τμημάτων - Bar

  • Δομή επισιτιστικών τμημάτων - αποθήκη

  • Banquet service και πωλήσεις (οργάνωση τμήματος)

  • F&B menu

  • Αγορές και εξοπλισμός τμημάτων F&B

  • HACCP

  • Κοστολόγηση μενού

  • Έλεγχος κόστους φαγητού και ποτού (διαδικασίες)

  • Εργατικό κόστος

  • Διαχείριση παραπόνων πελατών

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Σεμινάριο Food & Beverage Management απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών Τουρισμού και Γαστρονομίας σε επαγγελματίες & στελέχη του Τουρισμού αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το Food & Beverage σε Ξενοδοχεία, Τουριστικές μονάδες και Επιχειρήσεις Εστίασης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360o εκπαιδεύεσαι δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες