white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
EVENTS

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΦΕΒ

2025
  • 11.02.2025
    11.02.2025

    Skill-Up Seminar: Caviar Workshop: Ιωσήφ Πετρώφ presents Antonius Caviar

    Ο καταξιωμένος Chef θα μιλήσει για το εξαιρετικό έδεσμα, την προέλευση του, τους τύπους που συναντώνται, αλλά και την αξιοποίηση του στη μαγειρική. Παράλληλα θα παρουσιάσει σειρά δημιουργικών συνταγών...

ΜΑΡ

2025
  • 12.03.2025
    12.03.2025

    360 Seminar: Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι στην Καλαμάτα

    Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας, υποδέχεται τον chef Γιώργο Τσαπάρα για ένα σεμινάριο με θέμα "Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι". Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, ...