white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Μαγειρική Τέχνη - Culinary Art

Μαγειρική Τέχνη - Culinary Art

#ΒρισκειςΔουλεια
Βεβαίωση Παρακολούθησης

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  ΔΕΛΤΑ 360.

Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα TQ, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Διάρκεια:

120 ακαδημαϊκές ώρες
Έναρξη:

Οκτώβριος '24!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Κλείστε επίσκεψη

Μάθε την Μαγειρική Τέχνη με την τεχνογνωσία της 1ης Σχολής Γαστρονομίας της χώρας!

Το ταχύρυθμο πρόγραμμα του ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ 360 Μαγειρική Τέχνη – Culinary Art απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και γνωστικών επιπέδων που θέλουν να αποκτήσουν μια καλή γνώση Μαγειρικής σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για ένα εργαστηριακό hands-on πρόγραμμα, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν και να εντυπωσιάσουν με νόστιμες παρασκευές.

Η διδασκαλία γίνεται από κορυψαίους Chef με πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία.



big_circle

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  • Γνωριμία με τον εξοπλισμό κουζίνας
  • Τρόποι κοπής
  • Φον στην Κουζίνα (Ζωμός Βοδινού, ορολογία)
  • Ρου, Μαρινάρες, Ζελέ, Φάρσες κλπ.
  • Βούτυρα απλά και Σύνθετα
  • Παρασκευές από Ζύμες: Πίτσες, Τάρτες, Κρέπες
  • Παρασκευές Πίτσας, Μπουσέ
  • Παρασκευές Σούπας: Ζεστές, Κρύες, Ζωμοί, Κονσομέ (Δεμένες – Βελουτέ, Κρέμες, Πουρέ κλπ.)
  • Παρασκευές Σάλτσας: Ντεμί Γκλας, Τομάτα, Μπεσαμέλ, Ολλανδέζα, Μαγιονέζα και παράγωγα
  • Παρασκευές Αυγών, με κέλυφος, Ορολογία
  • Παρασκευές Ζυμαρικών - Ταξινόμηση
  • Παρασκευές Ρυζιών – Ποικιλίες – Χρήσεις αναλογίες – Ταξινόμηση
  • Παρασκευές Λαχανικών – Κατηγορίες – Τρόποι ψησίματος
  • Σαλάτες: Ωμές, Βραστές, Απλές, Σύνθετες – Μέθοδοι προετοιμασίας, Τρόποι παρασκευής – Dressings
  • Παρασκευές Ορεκτικών: Κρύα – Ζεστά – Vegetarians
  • Παρασκευές Λαδερών
  • Παρασκευές Ψαριών – Οστρακόδερμα
  • Παρασκευές Κρεάτων – Τεμαχισμός – Χρησιμοποίηση κάθε μέρους (Μοσχάρια – Βοδινά, Αμνοερίφια Χοιρινά, Πουλερικά, Κυνήγια Τριχωτά – Πτερωτά)
  • Στήσιμο πιάτου – Food Styling