Η Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης υποδέχεται την διεθνώς αναγνωρισμένη Chefee Ντίνα Νικολάου για ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα "Η Ελληνική κουζίνα της Ντίνας Νικολάου"
Η έμπειρη Chefee θα παρουσιάσει βήμα προς βήμα μια σειρά συνταγών δημιουργικής κουζίνας με έμφαση στο ελληνικό στοιχείο, ενώ θα δώσει χρήσιμα tips και συμβουλές για την ορθή διαχείριση των εξαιρετικών πρώτων υλών της χώρας μας!
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους Μαγειρικής κάθε τύπου σχολής, αλλά και σε όσους/ες επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητες τους στην μαγειρική.
ΤΡΙΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ | 15:00-18:00
ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΛΤΑ 360 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΡΜΟΥ 45, ΠΛ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Για περισσότερες πληροφορίες / δήλωση συμμετοχής, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.