
Η Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας υποδέχεται τον Executive Chef & Culinary Director του τομέα Γαστρονομίας Αθήνας Γιώργο Τσαπάρα για ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα "Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού".
Ο καταξιωμένος Chef θα παρουσιάσει βήμα προς βήμα την ενδιαφέρουσα διαδικασία φιλεταρίσματος, μαγειρέματος και αξιοποίησης όλων των μερών ενός ψαριού, ενώ θα εκτελέσει μια σειρά συνταγών δημιουργικής κουζίνας με πρώτη ύλη το ψάρι!
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους Μαγειρικής κάθε τύπου σχολής, αλλά και σε όσους/ες επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητες τους στην μαγειρική.
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ | 12:00-15:00
ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΛΤΑ 360 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ 152
Για περισσότερες πληροφορίες / δήλωση συμμετοχής, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Τραυματισμοί γηπέδων και Α' βοήθειες
-
360 Seminar: Σεξουαλική κακοποίηση
-
Εκπαιδευτική Ημερίδα για τις Σπάνιες Παθήσεις από την Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360
-
The Woman Effect - Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
-
Gastronomy & Tourism Masterclass by GRECOTEL: Βασικές αρχές διοίκησης στον τουρισμό