Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΕΛΤΑ 360.
Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από τον φορέα Global Awarding, κάνοντας level up στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διάρκεια:
20 ακαδημαϊκές ώρεςΦεβρουάριος '25!
Το Σεμινάριο "Ζυθοποίηση - Beer Course" απευθύνεται στους αρχάριους και ερασιτέχνες που έχουν την περιέργεια να μάθουν τις τεχνικές της σπιτικής ζυθοποίησης. Η ύλη έχει κατανεμηθεί έτσι ώστε να καλύπτει την περιγραφή των υλικών και την απαραίτητη θεωρία. Στη συνέχεια ο καταρτιζόμενος περνά διαδοχικά στα διάφορα στάδια της παραγωγής μέχρι την εμφιάλωση
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, γίνεται αναφορά πιθανών προβλημάτων και της αντιμετώπισής τους, καθώς και περιγραφή γνωστών τύπων ζύθου.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Διδακτικές Ενότητες
Ορισμός
Ιστορική Αναδρομή
Υγεία / Διατροφική Αξία
Πρώτες Ύλες
Κατηγορίες / Συνταγές / Τεχνικές Ζυθοποίησης
Παρασκευή Μπύρας με Διάφορες Τεχνικές Οικιακής Ζυθοποίησης
Αναμνηστική Εμφιάλωση στο τέλος του course για τους συμμετέχοντες
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το Σεμινάριο Ζυθοποίηση - Beer Course απευθύνεται στους αρχάριους ερασιτέχνες που έχουν την περιέργεια να μάθουν τις τεχνικές της σπιτικής ζυθοποίησης.