
Στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος κατάρτισης Fast ForWork in Tourism o τομέας Τουριστικών Επαγγελμάτων της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας υποδέχεται τον Όμιλο Grecotel για ένα ξεχωριστό 360 Mmasterclass Τουρισμού.
Οι σπουδαστές του τουριστικού τομέα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από έμπειρους επαγγελματίες της Grecotel, γύρω από όλα τα σημαντικά τμήματα μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης, αποκομίζοντας πολύτιμες γνώσεις της αγοράς.
Εισηγητές- Θεματολογίες
- Μήτσιου Αννυ {Executive Housekeeping Manager}: Τμήμα Οροφοκομίας- Γιατί HSK- Προοπτικές Εξέλιξης- Σύνδεση με RDM- Διαδικασίες- Video IN. HSK Week
- Κούρεντας Παναγιώτης {Internal Audit Manager} : Διασφάλιση Ποιότητας- Λειτουργικά πρότυπα - Διαχείριση Παραπόνων/ Σχολίων & Φήμης- Crisis Management
- Κοντολάτος Μάριος {Sommelier Dolli} : Παρουσίαση για κρασί - wine lists- wine pairing
- Λυκούργια Κλειώ {Bar Manager Dolli} : Masterclass Bar Coctail
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ, 11:00 -14:00
4ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Gastronomy & Tourism Masterclass by GRECOTEL στην Αθήνα
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Χανιά
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Καλαμάτα
-
360 Seminar: Τραυματισμοί γηπέδων και Α' βοήθειες