
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: "100% Chocolate / Working with Cacao Barry Chocolates".
Οι σπουδαστές της Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής, θα γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο της σοκολάτας 100%, σε ένα μοναδικό σεμινάριο με τις ποιοτικές σοκολάτες της κορυφαίας εταιρίας Cacao Barry.
Εισηγητής: Καρατζαφέρης Δημήτρης, Εκπαιδευτής τομέα Γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 / Chef & Pastry Chef - MADL/N Bakery
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 12:00ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ 33Β - 34Β | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας