
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης διοργανώνει εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα "Γευστική δοκιμή τροφίμων", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη "Μύλοι Λούλης".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, που θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εξοικείωση με την έννοια της γευστικής δοκιμής και να εφαρμόσουν βιωματικά τις γνώσεις που θα λάβουν σε σειρά παρασκευασμάτων.
Εισηγητής: Παρασκευάς Νικόλαος, Bread Sommelier
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025, 12:00-13:00
ΑΙΘΟΥΣΑ Β1 | ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης