
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την ελληνική βιομηχανία αλλαντικών με ένα εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα: "Μαγειρεύοντας με εκλεκτά αλλαντικά της βιομηχανίας "Παντέρη".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι έχουν την ευκαιράι να γνωρίσουν τα ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής βιομηχανίας και θα παρακολουθήσουν την παρασκευή δύο πιάτων δημιουργικής κουζίνας με πρωταγωνιστές την καπνιστή μπριζόλα και τα χωριάτικα λουκάνικα Παντέρη. Το σεμινάριο διεξάγεται σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο της βιομηχανίας στην Θεσσαλονίκη, Dabizas Bros
Εισηγήτρια: Σοφία Γεωργακάκη, Chef
ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025, 14:00
8ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ατοπική δερματίτιδα & σπάνιες δερματικές παθήσεις
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo στην Αθήνα
-
360 Seminar: Dual forms ombre με glitter
-
360 Seminar: Μιλώντας για το Ραδιόφωνο με τον Μάνο Βολάνη
-
Gastronomy & Tourism Masterclass by GRECOTEL στην Αθήνα