white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με εκλεκτά αλλαντικά της βιομηχανίας "Παντέρη"

Share it

360 Seminar: Μαγειρεύοντας με εκλεκτά αλλαντικά της βιομηχανίας "Παντέρη"

Έναρξη: 18.03.2025

Λήξη:18.03.2025

Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την ελληνική βιομηχανία αλλαντικών με ένα εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα: "Μαγειρεύοντας με εκλεκτά αλλαντικά της βιομηχανίας "Παντέρη". 

Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι έχουν την ευκαιράι να γνωρίσουν τα ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής βιομηχανίας και θα παρακολουθήσουν την παρασκευή δύο πιάτων δημιουργικής κουζίνας με πρωταγωνιστές την καπνιστή μπριζόλα και τα χωριάτικα λουκάνικα Παντέρη. Το σεμινάριο διεξάγεται σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο της βιομηχανίας στην Θεσσαλονίκη, Dabizas Bros

Εισηγήτρια: Σοφία Γεωργακάκη, Chef

ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025, 14:00

8ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
Line 2 Copy 4 circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ