white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προίόντα Agrino στη Θεσσαλονίκη

Share it

360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προίόντα Agrino στη Θεσσαλονίκη

Έναρξη: 10.12.2024

Λήξη:10.12.2024

Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Μαγειρεύοντας με προϊόντα Agrino", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη Agrino.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ποιοτικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας, να παρακολουθήσουν παρασκευές με ρύζι και όσπρια και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση των συγεκριμένων ειδών.

Εισηγητής: chef Νίκος Αλμπαντίδης

ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 15:00

8ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
Line 2 Copy 4 circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ