Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Μαγειρεύοντας με προϊόντα Agrino", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη Agrino.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ποιοτικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας, να παρακολουθήσουν παρασκευές με ρύζι και όσπρια και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση των συγεκριμένων ειδών.
Εισηγητής: chef Νίκος Αλμπαντίδης
ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 15:00
8ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης