Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Μαγειρεύοντας με προϊόντα Agrino", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη Agrino.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ποιοτικά προϊόντα της γνωστής εταιρίας, να παρακολουθήσουν παρασκευές με ρύζι και όσπρια και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση των συγεκριμένων ειδών.
Εισηγητής: chef Παναγιώτης Πορίχης
ΠΕΜΠΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 10:00
ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26