Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, διοργανώνει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα: "Nose to Tail Αξιοποίηση στο Ψάρι".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα λάβουν πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες για την διαχείριση και τους τρόπους μαγειρέματος ενός ψαριού από τον εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και expert του είδους, Γιώργο Τσαπάρα!
Εισηγητής: Γιώργος Τσαπάρας, Executive Chef
ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 16:00 ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΕΣ 33Β & 34Β / ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ΠΑΤΡΑΣ