Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, υποδέχεται τον chef Γιώργο Τσαπάρα για ένα σεμινάριο με θέμα "Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον culinary director της ΔΕΛΤΑ 360 σε μία ενδιαφέρουσα διαδικασία φιλεταρίσματος, μαγειρέματος και αξιοποίησης όλων των μερών ενός ψαριού.
Εισηγητής: chef Γιώργος Τσαπάρας
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 12:00ΜΜ
ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας