white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
360 Seminar: Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι στην Πάτρα

Share it

360 Seminar: Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι στην Πάτρα

Έναρξη: 27.11.2024

Λήξη:27.11.2024

Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, υποδέχεται τον chef Γιώργο Τσαπάρα για ένα σεμινάριο με θέμα "Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι".

Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον culinary director της ΔΕΛΤΑ 360 σε μία ενδιαφέρουσα διαδικασία φιλεταρίσματος, μαγειρέματος και αξιοποίησης όλων των μερών ενός ψαριού.

Εισηγητής: chef Γιώργος Τσαπάρας

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 12:00ΜΜ

ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
Line 2 Copy 4 circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ