
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας διοργανώνει εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα "Nose to Tail - Αξιοποίηση Ψαριού".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα διδαχθούν την αξιοποίηση όλων των μερών ενός ψαριού από τον Culinary Director του τομέα. Παράλληλα θα παρακολουθήσουν μία σειρά παρασκευών από κάθε μέρος του ψαριού.
Εισηγητής: Γιώργος Τσαπάρας, Executive Chef
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025 | 11:00ΠΜ
4ος ΟΡΟΦΟΣ | ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26