Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Παράδοση και σύγχρονη τεχνική στο υπαίθριο τραπέζι".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα αφήσουν για λίγο τα εργαστήρια τους για να ανακαλύψουν και να συνδυάσουν παραδοσιακές γεύσεις και τεχνικές με σύγχρονες μεθόδους στο μαγείρεμα και στην παρουσίαση γευμάτων σε εξωτερικό χώρο, όπως στην εξοχή, σε αγροκτήματα, ή σε εορταστικά τραπέζια.
Εισηγητής: chef Δημήτρης Πυλιώτης
Η Εμπειρία στο Παλιό Ρωμύρι
προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να ζήσουν τη μαγειρική και τη γαστρονομία ως ολιστική εμπειρία, συνδέοντας το φαγητό με το περιβάλλον, την παράδοση και την κοινότητα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα τοπικά υλικά, να αντλήσουν έμπνευση από την περιοχή και να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία που αναδεικνύει την ελληνική υπαίθρια κουζίνα. Με τη μαγεία του τοπίου του Ρωμυρίου και την καθοδήγηση του βραβευμένου Chef Δημήτριου Πυλιώτη, το σεμινάριο αυτό αναμένεται να αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία που θα εμπλουτίσει τους συμμετέχοντες με νέες γνώσεις και αυθεντικές γαστρονομικές αναμνήσεις.
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 11:00
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΡΩΜΥΡΙ | ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας