Έναρξη: 08.02.2022
Λήξη:08.02.2022
O τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο πάνω στις πλέον σύγχρονες τεχνικές και πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στο χώρο του Bar.
Το σεμινάριο θα παραθέσει στους σπουδαστές των τμημάτων Ξενοδοχειακών ο στρατηγικός συνεργάτης του τομέα Γαστρονομίας στα προγράμματα εξειδίκευσης Infusion Gastronomy Products. Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο Chef και ιδιοκτήτης της εταιρίας, κ. Θεόδωρος Γεωργαντάς και ο bar chef κ. Γιώργος Νούλης, οι οποίοι θα εισάγουν τους σπουδαστές στους πλέον σύγχρονους όρους της υψηλής γαστρονομίας στο χώρο του Bar.