Παρακολουθήστε ένα ακόμα δωρεάν Webinar από τον Τομέα Γαστρονομίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Με το μεγάλο δάσκαλο Λεωνίδα Καρύτσιο Executive Chef και εκπαιδευτή ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ταξιδεύουμε στην τέχνη των γεύσεων του ρυζιού σε ένα δωρεαν online σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί με πρώτες ύλες του στρατηγικού μας συνεργάτη Euricom Hellas.
Θέμα: Rice & Rich Εισηγητής: Λεωνίδας Καρύτσιος, executive chef
Παρασκευή, 19 Μαρτίου, 14:00
Για να παρακολουθήσετε το Webinar, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
Βιογραφικό εισηγητή:
Ο Λεωνίδας Καρύτσιος γεννήθηκε το 1965 από μετανάστες σε ένα μοναστήρι με αυστηρές καθολικές μοναχές στην τότε Δυτική Γερμανία. Η μαγειρική τον επέλεξε από πολύ μικρή ηλικία. Μεγαλώνει και μαθαίνει τον κόσμο σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον με διαφορετικές εθνότητες και θρησκείες άρα και γαστρονομία. Σπούδασε στη ΣΤΕ Μακεδονίας.
Η επαγγελματική πορεία περιλαμβάνει ξενοδοχεία όπως το Porto Sani & Hydra Beach, Casino Magic & Casino Hyatt, Electra Palace, bar restaurants και οινοποιεία. Επιστέγασμα αυτών αποτελεί το πέρασμα από την Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία και το Άγιον Όρος, όπου ανακαλύπτει μία άλλη πλευρά της γαστρονομίας.
Παράλληλα, είναι εκπαιδευτικής μαγειρικής τέχνης στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από το 2003, γιατί θεωρεί ότι όπως και το καλό φαγητό έτσι και οι γνώσεις είναι πιο νόστιμες όταν μοιράζονται.