
Ολοκληρώθηκε το πρώτο ταχύρυθμο σεμινάριο “Be a... SUSHI expert” από το ΚΔΒΜ ΔΕΛΤΑ 360! Οι καταρτιζόμενοι απόκτησαν hands on πρακτική εμπειρία σε νέες και κλασσικές τεχνικές παρασκευής sushi και γνώρισαν την ιαπωνική γαστρονομία και κουλτούρα, από τον κορυφαίο στο είδος του chef Βασίλη Βουτουρλή.
Ήταν μια ξεχωριστή βιωματική, αλλά και γευστική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες!
--> Μάθε περισσότερα για το σεμινάριο Be... a SUSHI expert!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Gastronomy & Tourism Masterclass by GRECOTEL στην Αθήνα
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Χανιά
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Καλαμάτα
-
360 Seminar: Τραυματισμοί γηπέδων και Α' βοήθειες