Cooking for a Wish
Ο τομέας Γαστρονομίας & Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε συνεργασία με το fish restaurant ΜΑΪΑΜΙ διοργάνωσαν τα fundraising dinners “Cooking for a Wish” για την υποστήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Πραγματοποιήθηκαν τρεις ξεχωριστές θεματικές βραδιές, τα μενού των οποίων επιμελήθηκαν τρεις διακεκριμένοι chef, μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Κωνσταντίνος Τρώντσιος, Αθανάσιος Κάλφας και Παναγιώτης Καραφουλίδης.
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις που ετοίμασαν οι ομάδες σπουδαστών Μαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής με την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους, ενώ οι σπουδαστές του τομέα Τουρισμού ανέλαβαν την υποδοχή, την εξυπηρέτηση και το service της βραδιάς με υποδειγματικό τρόπο.