Ένα μοναδικό masterclass γαστρονομίας με θέμα το ελληνικό ψάρι παρακολούθησαν οι σπουδαστές της ΔΕΛΤΑ 360, από τον Executive chef του Electra Palace Thessaloniki, Γιώργο Βαγιωνά και τον στρατηγικό συνεργάτη ΕΛΟΠΥ!
O καταξιωμένος chef παρουσίασε τρεις συνταγές με πρωταγωνιστές τα ποιοτικά ελληνικά ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece και οδήγησε τους σπουδαστές σε ένα ταξίδι γνώσης και γευστικής εμπειρίας.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής που συμμετείχαν έλυσαν κάθε απορία σχετικά με την διαχείριση και αξιοποίηση του ψαριού και έλαβαν αναμνηστικά δώρα από τη συνεργαζόμενη εταιρία!
Το masterclass ψαριού, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενίσχυσης των γνώσεων και των δεξιοτήτων των σπουδαστών Γαστρονομίας.