Ένα ακόμα μεγάλο Gastronomy Masterclass έρχεται στη Θεσσαλονίκη!
Ο καταξιωμένος chef Adam Κοντοβάς, Head Chef στο project KOBRA και Executive Chef Alali, ξενοδοχείο Astarte Suites, Santorini θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό masterclass με θέμα "Ελληνικά Ψάρια με τον Άνταμ Κοντοβά"
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου '22, 17:00μμ
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν email επιβεβαίωσης της συμμετοχής τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Διημερίδα: Η Πληροφορική στην υπηρεσία της Επιχειρηματικότητας
-
360 Donation: Ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών στην Πάτρα
-
Music Technologoy 360 - The different PARTY!
-
Masterclass Γαστρονομίας με την γαλλίδα chef Marie Natalizio
-
Διακρίσεις σπουδαστών της ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων σε γαστρονομικό διαγωνισμό