Ένα ακόμα μεγάλο Gastronomy Masterclass έρχεται στη Θεσσαλονίκη!
Ο καταξιωμένος chef Adam Κοντοβάς, Head Chef στο project KOBRA και Executive Chef Alali, ξενοδοχείο Astarte Suites, Santorini θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό masterclass με θέμα "Ελληνικά Ψάρια με τον Άνταμ Κοντοβά"
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου '22, 17:00μμ
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν email επιβεβαίωσης της συμμετοχής τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Ξάνθη
-
360 Seminar: 100 χρόνια ιστορία της μόδας (1900-2000)
-
360 Seminar: Μουσική βιομηχανία & πνευματικά δικαιώματα
-
360 Seminar: Η σημασία των μεγάλων δεδομένων στη σύγχρονη εποχή
-
360 Seminar: Οδηγίες HACCP & ΕΦΕΤ. Μεθοδολογία καθαρισμού, απολύμανσης & σεμινάριο ασφαλούς χρήσης χημικών