
Ένα ακόμα μεγάλο Gastronomy Masterclass έρχεται στη Θεσσαλονίκη!
Ο καταξιωμένος chef Adam Κοντοβάς, Head Chef στο project KOBRA και Executive Chef Alali, ξενοδοχείο Astarte Suites, Santorini θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό masterclass με θέμα "Ελληνικά Ψάρια με τον Άνταμ Κοντοβά"
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου '22, 17:00μμ
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν email επιβεβαίωσης της συμμετοχής τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Gastronomy & Tourism Masterclass by GRECOTEL στην Αθήνα
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Χανιά
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Καλαμάτα
-
360 Seminar: Τραυματισμοί γηπέδων και Α' βοήθειες