"Όσπρια και θαλασσινά" με την Κωνσταντίνα Φάκλαρη - Gastronomy Masterclass στην Αθήνα, Σταδίου 26
Το πρώτο μεγάλο Gastronomy Masterclass του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα, Σταδίου 26 είναι γεγονός!
Η καταξιωμένη Executive Chef Κωνσταντίνα Φάκλαρη θα βρεθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τομέα Γαστρονομίας στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό masterclass με θέμα "Όσπρια και Θαλασσινά"
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου '22, 12:00 το μεσημέρι
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θα ειδοποιηθείτε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας την Τρίτη 22 Νοεμβρίου με email.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Ξάνθη
-
360 Seminar: 100 χρόνια ιστορία της μόδας (1900-2000)
-
360 Seminar: Μουσική βιομηχανία & πνευματικά δικαιώματα
-
360 Seminar: Η σημασία των μεγάλων δεδομένων στη σύγχρονη εποχή
-
360 Seminar: Οδηγίες HACCP & ΕΦΕΤ. Μεθοδολογία καθαρισμού, απολύμανσης & σεμινάριο ασφαλούς χρήσης χημικών