
Οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο από τον εκπαιδευτικό συνεργάτη Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ.
Ο κύριος Πατσιάς Απόστολος, Υπεύθυνος του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της εταιρείας, παρουσίασε στους σπουδαστές τη διατροφική αξία καθώς και τον σωστό τρόπο επεξεργασίας των πουλερικών .
Στη συνέχεια, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα cooking session με πρώτη ύλη το κοτόπουλο και γεύτηκαν τα εκλεκτά εδέσματα της ΠΙΝΔΟΥ τα οποία ετοίμασαν οι ίδιοι μαζί με τους εκπαιδευτές τους.