Έναρξη: 29.01.2020
Λήξη:29.01.2020
Ένα ιδιαίτερο Masterclass διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με ειδικό εισηγητή, αρκετά γνώριμο για εμάς, τον pastry chef Γιώργο Αυγέρο, ο οποίος θα παρουσιάσει μοναδικά restaurant desserts.
Ο μέχρι πρότινος AMBASSADOR της σοκολάτας BELCOLADE και καταξιωμένος στον χώρο της ζαχαροπλαστικής Γιώργος Αυγέρος έχει διατελέσει Pastry Chef στα περισσότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα τον βρίσκουμε ως Executive Pastry Chef στο Sani Club.
Ο κορυφαίος Pastry Chef θα μας δείξει σε ένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τους μοντέρνους τρόπους παρουσίασης για ένα μοναδικό dessert!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Διατροφή και συμπληρώματα: Η ισορροπία της υγείας
-
360 Barber Seminar: It's a man's world
-
360 Seminar: Το πολυφαινολικό ελαιόλαδο & οι υγιειοπροστατευτικές του ιδιότητες
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προίόντα Agrino στη Θεσσαλονίκη
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προϊόντα Agrino στην Αθήνα