
Η Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 στα Χανιά διοργανώνει εξειδικευμένο σεμινάριο με τον Executive Ιωσήφ Πετρώφ με θέμα "Caviar Workshop: Ιωσήφ Πετρώφ presents Antonius Caviar".
Ο καταξιωμένος Chef θα μιλήσει για το εξαιρετικό έδεσμα, την προέλευση του, τους τύπους που συναντώνται, αλλά και την αξιοποίηση του στη μαγειρική. Παράλληλα θα παρουσιάσει σειρά δημιουργικών συνταγών με την ξεχωριστή αυτή πρώτη ύλη.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους Μαγειρικής κάθε τύπου σχολής, σε νέους επαγγελματίες, αλλά και σε όσους/ες επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους γύρω από τον "μαύρο χρυσό" της μαγειρικής.
Χορηγός του σεμιναρίου είναι η Rokakis Creta Fish!
ΤΡΙΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ | 15:00-20:00
ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΛΤΑ 360 ΧΑΝΙΩΝ, ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 130
Για περισσότερες πληροφορίες / δήλωση συμμετοχής, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Gastronomy & Tourism Masterclass by GRECOTEL στην Αθήνα
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Χανιά
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Καλαμάτα
-
360 Seminar: Τραυματισμοί γηπέδων και Α' βοήθειες