white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Ξάνθη

Share it

Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Ξάνθη

Έναρξη: 21.01.2025

Λήξη:21.01.2025

Η Ανώτερη Σχολή ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης υποδέχεται τον Executive Chef &  Culinary Director του τομέα Γαστρονομίας Αθήνας Γιώργο Τσαπάρα για ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα "Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού"

Ο καταξιωμένος Chef θα παρουσιάσει βήμα προς βήμα την ενδιαφέρουσα διαδικασία φιλεταρίσματος, μαγειρέματος και αξιοποίησης όλων των μερών ενός ψαριού, ενώ θα εκτελέσει μια σειρά συνταγών δημιουργικής κουζίνας με πρώτη ύλη το ψάρι!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους Μαγειρικής κάθε τύπου σχολής, αλλά και σε όσους/ες επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητες τους στην μαγειρική.

ΤΡΙΤΗ 21  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ | 13:00-16:00

ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΛΤΑ 360 ΞΑΝΘΗΣ, ΛΕΟΝΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ 1 & ΛΕΩΦ. Γ. ΚΟΝΔΥΛΗ

Για περισσότερες πληροφορίες / δήλωση συμμετοχής, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Δήλωση Συμμετοχής
Loader Αποστολή Αποστολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
Line 2 Copy 4 circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ