
Ειδικότητα: Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής
Ένα μοναδικό σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής από τον τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη.
Εξαιρετικά Summer Fine Dining γλυκά με την υπογραφή του Pastry Chef Κυριάκου Νικολαΐδη, που με πολύ αγάπη και μεράκι μετέδωσε πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές μέσα από την εμπειρία του, στους σπουδαστές της Αρτοζαχαροπλαστικής.
Το σεμινάριο διεξήχθη δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Gastronomy & Tourism Masterclass by GRECOTEL στην Αθήνα
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Χανιά
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Καλαμάτα
-
360 Seminar: Τραυματισμοί γηπέδων και Α' βοήθειες