Ειδικότητα: Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής
Ένα μοναδικό σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής από τον τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη.
Εξαιρετικά Summer Fine Dining γλυκά με την υπογραφή του Pastry Chef Κυριάκου Νικολαΐδη, που με πολύ αγάπη και μεράκι μετέδωσε πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές μέσα από την εμπειρία του, στους σπουδαστές της Αρτοζαχαροπλαστικής.
Το σεμινάριο διεξήχθη δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ταυτόχρονη μετάδοση μέσω Η/Υ για τους σπουδαστές όλου του ομίλου.