Η ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά στον γαστρονομικό διαγωνισμό του Ελληνογαλλικού Συλλόγου Χανίων!
Ο πρώτος γύρος του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ 360 στα Χανιά, μεταξύ των σπουδαστών Μαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής, που διαγωνίστηκαν για μία θέση στον τελικό!
Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Pâte à choux με άρωμα Κρήτης» και οι σπουδαστές κλήθηκαν να παρουσιάσουν μία γλυκιά και μία αλμυρή παρασκευή.
Από τη διαδικασία διακρίθηκαν δύο σπουδαστές, που θα εκπροσωπήσουν τη σχολή στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στις αρχές Απριλίου.
Οι σπουδαστές έζησαν μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία, επιλέγοντας ως βάση την ζύμη choux από Éclair, Saint Honoré , Paris-Brest, Croquembouche, Religieuse, Gougère και φυσικά Choux, με γέμιση αποκλειστικά από προϊόντα της Κρητικής Γης.
Το φωτογραφικό υλικό επιμελήθηκαν οι σπουδαστές Φωτογραφίας
Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για την αλμυρή παρασκευή ήταν ο Jean Marie Hoffman, Chef της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, ενώ Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για τη γλυκιά παρασκευή ήταν ο Δημήτρης Χρονόπουλος, Chef Pattisier και Brand Ambassador Valrhona. Σύσσωμη η κριτική επιτροπή συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για τη δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Διατροφή και συμπληρώματα: Η ισορροπία της υγείας
-
360 Barber Seminar: It's a man's world
-
360 Seminar: Το πολυφαινολικό ελαιόλαδο & οι υγιειοπροστατευτικές του ιδιότητες
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προίόντα Agrino στη Θεσσαλονίκη
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προϊόντα Agrino στην Αθήνα