Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, διοργανώνει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τον τομέα Γαστρονομίας με θέμα: "Χαβιάρι, ο «μαύρος χρυσός» στη παγκόσμια αγορά τροφίμων".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές του τομέα, οι οποίοι θα έρθουν σε επαφή με αυτό το ιδιαίτερο γαστρονομικό προϊόν, το οποίο θα έχουν την δυνατότητα να το δοκιμάσουν.
Εισηγητής: Έφη Σπυροπούλου, thesauri
Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, 12:00ΠΜ
4ος ΟΡΟΦΟΣ / ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Ξάνθη
-
360 Seminar: 100 χρόνια ιστορία της μόδας (1900-2000)
-
360 Seminar: Μουσική βιομηχανία & πνευματικά δικαιώματα
-
360 Seminar: Η σημασία των μεγάλων δεδομένων στη σύγχρονη εποχή
-
360 Seminar: Οδηγίες HACCP & ΕΦΕΤ. Μεθοδολογία καθαρισμού, απολύμανσης & σεμινάριο ασφαλούς χρήσης χημικών