Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, διοργανώνει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τον τομέα Γαστρονομίας με θέμα: "Χαβιάρι, ο «μαύρος χρυσός» στη παγκόσμια αγορά τροφίμων".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές του τομέα, οι οποίοι θα έρθουν σε επαφή με αυτό το ιδιαίτερο γαστρονομικό προϊόν, το οποίο θα έχουν την δυνατότητα να το δοκιμάσουν.
Εισηγητής: Έφη Σπυροπούλου, thesauri
Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, 12:00ΠΜ
4ος ΟΡΟΦΟΣ / ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, Σταδίου 26