
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης διοργανώνει ένα θεματικό σεμινάριο για τους τομείς Τουριστικών Επαγγελμάτων και Αγροτικής Κατάρτισης με τίτλο: "Εισαγωγή στη γευσιγνωσία".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές όλων Ξενοδοχειακών και Αμπελουργίας - Οινολογίας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία γευσιγνωσίας οίνου από έναν ειδικό του κλάδου και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή.
Εισηγητής: Άγγελος Ζαμάνης, Διευθυντής του Οινοποιείου Domaine Agrovision, Χαλκιδική
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ | 12:00ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ Β1 | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Gastronomy & Tourism Masterclass by GRECOTEL στην Αθήνα
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Χανιά
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Καλαμάτα
-
360 Seminar: Τραυματισμοί γηπέδων και Α' βοήθειες