Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης διοργανώνει ένα θεματικό σεμινάριο για τους τομείς Τουριστικών Επαγγελμάτων και Αγροτικής Κατάρτισης με τίτλο: "Εισαγωγή στη γευσιγνωσία".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές όλων Ξενοδοχειακών και Αμπελουργίας - Οινολογίας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία γευσιγνωσίας οίνου από έναν ειδικό του κλάδου και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή.
Εισηγητής: Άγγελος Ζαμάνης, Διευθυντής του Οινοποιείου Domaine Agrovision, Χαλκιδική
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ | 12:00ΜΜ
ΑΙΘΟΥΣΑ Β1 | ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Διατροφή και συμπληρώματα: Η ισορροπία της υγείας
-
360 Barber Seminar: It's a man's world
-
360 Seminar: Το πολυφαινολικό ελαιόλαδο & οι υγιειοπροστατευτικές του ιδιότητες
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προίόντα Agrino στη Θεσσαλονίκη
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προϊόντα Agrino στην Αθήνα