white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
360 Seminar: Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι στα Ιωάννινα

Share it

360 Seminar: Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι στα Ιωάννινα

Έναρξη: 13.11.2024

Λήξη:13.11.2024

Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων, υποδέχεται τον chef Γιώργο Τσαπάρα για ένα σεμινάριο με θέμα "Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι". 

Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον culinary director της ΔΕΛΤΑ 360 σε μία ενδιαφέρουσα διαδικασία φιλεταρίσματος, μαγειρέματος και αξιοποίησης όλων των μερών ενός ψαριού.

Εισηγητής: chef Γιώργος Τσαπάρας

    ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 12:00

     ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    Line 2 Copy 4 circle2
    Line 2 Copy 4 circle2

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ