white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
360 Seminar: Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι στην Καλαμάτα

Share it

360 Seminar: Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι στην Καλαμάτα

Έναρξη: 10.12.2024

Λήξη:10.12.2024

Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας, υποδέχεται τον chef Γιώργο Τσαπάρα για ένα σεμινάριο με θέμα "Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι".

Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον culinary director της ΔΕΛΤΑ 360 σε μία ενδιαφέρουσα διαδικασία φιλεταρίσματος, μαγειρέματος και αξιοποίησης όλων των μερών ενός ψαριού.

Εισηγητής: chef Γιώργος Τσαπάρας

ΤΡΙΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 17:00

ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
Line 2 Copy 4 circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ