
Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας, υποδέχεται τον chef Γιώργο Τσαπάρα για ένα σεμινάριο με θέμα "Nose to Tail - Αξιοποίηση στο ψάρι".
Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον culinary director της ΔΕΛΤΑ 360 σε μία ενδιαφέρουσα διαδικασία φιλεταρίσματος, μαγειρέματος και αξιοποίησης όλων των μερών ενός ψαριού.
Εισηγητής: chef Γιώργος Τσαπάρας
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025 | 12:00
ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ατοπική δερματίτιδα & σπάνιες δερματικές παθήσεις
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με εκλεκτά αλλαντικά της βιομηχανίας "Παντέρη"
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo στην Αθήνα
-
360 Seminar: Dual forms ombre με glitter
-
360 Seminar: Μιλώντας για το Ραδιόφωνο με τον Μάνο Βολάνη