Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Βόλου, διοργανώνει ένα εξειδικευμένο masterclass γαστρονομίας με θέμα: "Nose to Tail Αξιοποίηση στο Ψάρι".
Το masterclass απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, οι οποίοι θα λάβουν πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες για την διαχείριση και τους τρόπους μαγειρέματος ενός ψαριού, από τον culinary director της ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας και expert του είδους, Γιώργο Τσαπάρα!
Εισηγητής: Γιώργος Τσαπάρας, Executive Chef
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 12:00ΜΜ
Αίθουσα Β1 / ΔΕΛΤΑ 360 Βόλου