Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης φέρνει το καλοκαίρι με ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα: Summer Fine Dining Desserts.
Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Μαγειρικής & Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες τεχνικές ζαχαροπλαστικής που εφαρμόζονται σε εστιατορικά γλυκά και να παρακολουθήσουν τη διαδικασία παρασκευής από τα πρώτα στάδια μέχρι το food styling.
To σεμινάριο θα μεταδοθεί και διαδικτυακά με δήλωση συμμετοχής για παρακολούθηση εξ αποστάσεως.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Welcome Days 2024 Θεσσαλονίκη! Έλα να μας γνωρίσεις!
-
Ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις εξετάσεις αποφοίτων ΣΑΕΚ (πρ. ΙΕΚ)
-
O Arnaud Bignon σε masterclass στις κουζίνες της Σταδίου 26
-
Εκπαιδευτικό σεμινάριο από την εταιρία Χάσκος ΑΕΕ
-
Στα τέλη Αυγούστου η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων για Πιστοποίηση