Τις σύγχρονες κουζίνες της ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα, Σταδίου 26, επισκέφθηκε ο γάλλος chef Arnaud Bignon, όπου παρέθεσε ένα εξαιρετικό masterclass με θέμα το Foies Gras.
O βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Executive Chef του Spondi Restaurant δημιούργησε τρεις μοναδικές δημιουργίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις ξεχωριστές τεχνικές και το όπως πάντα εμπνευσμένο food styling
Οι σπουδαστές Μαγειρικής που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα τις παρασκευές του καταξιωμένου chef, να θέσουν τα ερωτήματα τους και να λύσουν όλες τις απορίες τους γύρω από το fine dining.