
Τις σύγχρονες κουζίνες της ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα, Σταδίου 26, επισκέφθηκε ο γάλλος chef Arnaud Bignon, όπου παρέθεσε ένα εξαιρετικό masterclass με θέμα το Foies Gras.
O βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Executive Chef του Spondi Restaurant δημιούργησε τρεις μοναδικές δημιουργίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις ξεχωριστές τεχνικές και το όπως πάντα εμπνευσμένο food styling
Οι σπουδαστές Μαγειρικής που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα τις παρασκευές του καταξιωμένου chef, να θέσουν τα ερωτήματα τους και να λύσουν όλες τις απορίες τους γύρω από το fine dining.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ατοπική δερματίτιδα & σπάνιες δερματικές παθήσεις
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με εκλεκτά αλλαντικά της βιομηχανίας "Παντέρη"
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo στην Αθήνα
-
360 Seminar: Dual forms ombre με glitter
-
360 Seminar: Μιλώντας για το Ραδιόφωνο με τον Μάνο Βολάνη