Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πρωταγωνίστησε και φέτος στην απονομή των Χρυσών Σκούφων 2022, τόσο με τις βραβεύσεις καταξιωμένων Chef – εκπαιδευτών του, όσο και με την ενεργό συμμετοχή του στις απονομές.
Στην λαμπερή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» βραβεύτηκαν τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, με 30 εστιατόρια να κερδίζουν Χρυσό Σκούφο και 37 ακόμη να αποσπούν την τιμητική διάκριση Top Notch.
Ξεχωριστή και περήφανη στιγμή της βραδιάς για τον τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αποτέλεσε η βράβευση δύο καταξιωμένων και διακεκριμένων εκπαιδευτών του Ομίλου, του Δημήτρη Παμπόρη με Χρυσό Σκούφο για το εστιατόριο «Treehouse» και Top Notch για το εστιατόριο «Bubo», του ξενοδοχείο «Ekies All Senses Resort» και του Μανώλη Παπουτσάκη με Top Notch για το εστιατόριο «Χαρούπι».
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η ανώτατη διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Οι κυρίες Όλγα Κριτσιμά, Γενική Διεθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Νίκη Καρανταλή, Αντιπρόεδρος του Ομίλου, απένειμαν το Βραβείο Top Notch στους Chef Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για το εστιατόριο «Sense» του ξενοδοχείου «AthensWas», Αντώνη Δρακουλαράκο για το εστιατόριο «Sushi Mou», Γιώργο Τσιλιγκίρη για το εστιατόριο «Τηλέμαχος Athens» Σπύρο Λιάκο για το εστιατόριο «Travolta» και Άρη Βεζενέ για το εστιατόριο «Vezené».
Τα Βραβεία Top Notches, επιβραβεύουν με «άριστα» chef και εστιατόρια, που διαθέτουν τις δυνατότητες και την επιμονή να εξελιχτούν και να βραβευτούν μελλοντικά με ένα Χρυσό Σκούφο. Είναι η ίδια επιμονή για την κατάκτηση του ονείρου, που οι εκπαιδευτικοί του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εμφυσούν στους σπουδαστές των Τμημάτων Μαγειρικής & Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής, μέσα από ένα υποδειγματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Glam & Glow, Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο Look
-
360 Seminar: Διατροφή και συμπληρώματα: Η ισορροπία της υγείας
-
360 Barber Seminar: It's a man's world
-
360 Seminar: Το πολυφαινολικό ελαιόλαδο & οι υγιειοπροστατευτικές του ιδιότητες
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προίόντα Agrino στη Θεσσαλονίκη