Ένα σεμινάριο με θέμα “Summer 2024” πραγματοποιήθηκε στη Δέλτα 360 στην Θεσσαλονίκη για τους σπουδαστές του τομέα της Γαστρονομίας.
Ο executive pastry chef του La Guerite, Cannes France Στράτος Ναλμπαντίδης και η υπεύθυνη στον τομέα της Γαστρονομίας Σοφία Γεωργακάκη, παρουσίασαν τις πιο απολαυστικές καλοκαιρινές συνταγές για τους σπουδαστές στις ειδικότητες της Μαγειρικής και της Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής.
Οι σπουδαστές μαγεύτηκαν από τις μαγειρικές ικανότητες και τεχνικές του chef δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάνοντας αρκετές ερωτήσεις κατά την διάρκεια της διαδικασίας των συνταγών . Επίσης είχαν την δυνατότητα να είναι κοντά στον chef καθ’ όλη την διάρκεια ώστε να έχουν καλή οπτική στις τεχνικές του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Διατροφή και συμπληρώματα: Η ισορροπία της υγείας
-
360 Barber Seminar: It's a man's world
-
360 Seminar: Το πολυφαινολικό ελαιόλαδο & οι υγιειοπροστατευτικές του ιδιότητες
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προίόντα Agrino στη Θεσσαλονίκη
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προϊόντα Agrino στην Αθήνα