white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Combo σεμινάριο για Μάγειρες και Ζαχαροπλάστες

Share it

Combo σεμινάριο για Μάγειρες και Ζαχαροπλάστες

Ένα σεμινάριο με θέμα “Summer 2024” πραγματοποιήθηκε στη Δέλτα 360 στην Θεσσαλονίκη για τους σπουδαστές του τομέα της Γαστρονομίας.

Ο executive pastry chef του La Guerite, Cannes France Στράτος Ναλμπαντίδης και η υπεύθυνη στον τομέα της Γαστρονομίας Σοφία Γεωργακάκη, παρουσίασαν τις πιο απολαυστικές καλοκαιρινές συνταγές για τους σπουδαστές στις ειδικότητες της Μαγειρικής και της Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής.

Οι σπουδαστές μαγεύτηκαν από τις μαγειρικές ικανότητες και τεχνικές του chef δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάνοντας αρκετές ερωτήσεις κατά την διάρκεια της διαδικασίας των συνταγών . Επίσης είχαν την δυνατότητα να είναι κοντά στον chef καθ’ όλη την διάρκεια ώστε να έχουν καλή οπτική στις τεχνικές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Line 2 Copy 4 circle2
circle2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ