white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Σύγχρονες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής

Σύγχρονες Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής

#ΒρισκειςΔουλεια
Βεβαίωση Παρακολούθησης

ι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση TQ UK, κάνοντας αυτόματα level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

tquk-eFq7o.png



Διάρκεια:

160 ακαδημαϊκές ώρες • Όλα τα μαθήματα είναι εργαστηριακά και πραγματοποιούνται σε ολιγομελή κλειστά τμήματα.
Έναρξη:

Νοέμβριος '24!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Κλείστε επίσκεψη

Οι σύγχρονες απαιτήσεις του επαγγέλματος του Pastry Chef επιτάσσουν τη διαρκή επιμόρφωση ενός επαγγελματία στον παρόντα κλάδο. Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονων Τεχνικών Ζαχαροπλαστικής στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί ένα πρόγραμμα σπουδών, το οποίο ξεπερνά τα όρια της κλασικής διετούς φοίτησης βασιζόμενο στην εκμάθηση των πλέον σύγχρονων τεχνικών και τάσεων στη ζαχαροπλαστική.

Ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση του προγράμματος, ο καταρτιζόμενος θα είναι σε θέση να προσεγγίζει την κλασική και διεθνή ζαχαροπλαστική μέσα από τη σύγχρονη εξέλιξη της ίδιας της τέχνη.

Οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνή Πιστοποίηση από αναγνωρισμένους φορείς πιστοποιήσεων, κάνοντας αυτόματα level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

big_circle

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Μέσα από τις θεματικές ενότητες του Προγράμματος, οι καταρτιζόμενοι αναλύουν σε πρακτικό επίπεδο τις σύγχρονες εφαρμογές πάνω στη ζαχαροπλαστική τέχνη.

  • Σύγχρονες τεχνικές επεξεργασίας σοκολάτας (στρώσιμο σοκολάτας, decor, χρήση χρωμάτων στη σοκολάτα, χειροποίητες σοκολάτες κ.λπ.)
  • Bonbons & Truffles (χρήση αερογράφου, γεμίσεις ganache)
  • Ice creams & Sorbets (χρήση και εφαρμογή Paco jet)
  • Restaurant Desserts / Pre Desserts / Mignardises / Ανθράκωση
  • Vegan Desserts / Sugar free desserts
  • Τούρτες και ατομικά γλυκά βιτρίνας ζαχαροπλαστείου (γλάσο επικάλυψης, ψέκασμα με πιστόλι, cremeux, whipped ganache, mousse, custard cream κ.λπ.)
  • Χειροποίητες πραλίνες (χρήση και εφαρμογή πραλινομηχανής)
  • Viennoiseries (σφολιάτα, κρουασάν, μπριοζ με διάφορες παραλλαγές)
  • Τάρτες (για βιτρίνα ζαχαροπλαστείου και πρωινού μπουφέ ξενοδοχείου)
  • Τεχνικές μοριακής γαστρονομίας / Υφές (σφαιροποίηση, espumas, liquid gel, χαβιάρι φρούτων κ.λπ.)
  • Χρήση μηχανημάτων στη γαστρονομία (Thermomix Vacuum, Roner, Siphon, Smoker, Αφυγραντήρας, Foam kit κ.λπ.)
  • Dragees with confit kit (επικαλύψεις ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων με σοκολάτα)

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονων Τεχνικών Ζαχαροπλαστικής προσφέρεται κατ' αποκλειστικότητα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360° και απευθύνεται σε:

  • Απόφοιτους τμημάτων Αρτοζαχαροπλαστικής 2ετούς φοίτησης Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών 
  • Απόφοιτους Τεχνικών Σχολών και Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών Ζαχαροπλαστικής
  • Επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δυνατότητες εξέλιξης τους
Εκπαιδευτές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

NEA

circle2
Line 2 Copy 4 circle2

NEA