Το πρώτο μεγάλο Gastronomy Masterclass είναι γεγονός!
Ο καταξιωμένος chef Arnaud Bignon Head Chef Spondi Restaurant (⭐️⭐️Michelin stars) θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Πάτρα για ένα ξεχωριστό masterclass με θέμα "The Roots".
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου '22, 12:00 το μεσημέρι.
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας και για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θα ειδοποιηθείτε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας την Τρίτη 8 Νοεμβρίου με email.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Skill-Up Seminar: Nose To Tail - Αξιοποίηση Ψαριού με τον Chef Γιώργο Τσαπάρα - Ξάνθη
-
360 Seminar: 100 χρόνια ιστορία της μόδας (1900-2000)
-
360 Seminar: Μουσική βιομηχανία & πνευματικά δικαιώματα
-
360 Seminar: Η σημασία των μεγάλων δεδομένων στη σύγχρονη εποχή
-
360 Seminar: Οδηγίες HACCP & ΕΦΕΤ. Μεθοδολογία καθαρισμού, απολύμανσης & σεμινάριο ασφαλούς χρήσης χημικών